Hoe kan ik jullie bloemen bestellen?

Je kunt bloemen bestellen door te klikken op ‘bestellen’. Daar kies je bloemen die je wilt ontvangen of cadeau wil doen. Vul je bezorgadres en betaalgegevens in, en wij doen de rest!

Hoe werkt smile flowers?

Bij Smile Flowers vinden wij versheid heel belangrijk! Dus wij kopen pas de bloemen op de veiling als jij de bestelling bij ons heb geplaatst Daardoor hebben wij minimaal 48 uur nodig om een mooie bos bloemen te laten bezorgen bij jou gewenste adres

Wat kost een Smile Flowers bos?

Je kunt bij ons kiezen voor verse bloemen deze zijn met zorg samengesteld en kost €20,- . Er worden geen extra kosten berekend voor bezorging en de prijzen zijn inclusief BTW.

Zijn er nog extra kosten aan verbonden, zoals bezorgkosten?

Nee, er zijn geen extra kosten aan verbonden. De prijzen van de bloemen zijn inclusief bezorging en BTW.

Hoe kan ik betalen en wanneer vindt de betaling plaats?

Nadat jij je de bloemen hebt besteld, vindt de betaling direct plaats via de betalingsmethode die jij hebt gekozen.

Kan ik mijn formaat bloemen wijzigen?

Je kunt het formaat bloemen niet wijzigen. De bloemen zijn dus danig geselecteerd dat het makkelijk te schikken is en uit ervaring weten we dat het in ieder vaas past.

Is het mogelijk om zelf mijn boeket samen te stellen of mijn voorkeuren door te geven?

Onze bossen worden samengesteld door bloemstylist Pascal Stroet meesterbloembinder sinds 2000. Hij werkt met opvallende bloemen uit het seizoen, en dat zorgt voor verrassende samenstellingen. Je kunt geen voorkeur aangeven, maar wij garanderen iedere keer een bijzondere bos bloemen. Om een indruk te krijgen van onze stijl, kun je kijken op onze Facebook en Instagrampagina . Hierop kun je verschillende foto’s en voorbeelden vinden van onze bloemen. Daarnaast geven we regelmatig een sneak peak op de website.

Hoe kan ik de bloemen cadeau doen?

Je kunt bij ons cadeaubossen bestellen. Bij deze bossen is het mogelijk om een kaartje met een persoonlijke tekst toe te voegen. Wij bezorgen de bos op een datum naar keuze, dit kan echter niet op zondag en maandagen. Wanneer je bloemen cadeau wilt doen is het zaak om dit minimaal 48 uur van tevoren te bestellen. Omdat wij bij Smile Flowers versheid heel belangrijk vinden kopen we pas de bloemen als jij de bestelling hebt doorgegeven bij ons.

Wat gebeurt er met de bloemen als er niemand thuis is?

Als er niemand thuis is, kijken we of je een opmerking voor de bezorging hebt achtergelaten. Hier kun je bijvoorbeeld aangeven dat we de bos op een beschutte plek onder het afdakje mogen zetten. Als ze er dan niet zijn, zetten we de bloemendoos daar neer. Als je geen opmerking hebt ingevuld proberen we de bloemen te bezorgen bij de buren. We doen er alles aan om buren te vinden die thuis zijn. Als we geen buren vinden die de bos aan kan nemen en je hebt geen opmerking voor de bezorger achtergelaten, nemen we de bos weer mee terug en laten een briefje achter met een telefoonnummer van de desbetreffende pakket dienst en kunnen ze een nieuwe afspraak maken om de bloemen alsnog in ontvangst te nemen.

Leveren jullie ook accessoires zoals vazen en dergelijke?

Voor de bloemen kun je bijpassende vaas bestellen. Je kunt deze eenvoudig toevoegen aan je bestelling door op het vakje bijpassende vaas te klikken

Kan ik ook binnen 48 uur een bos bloemen bestellen?

Bij Smile Flowers kopen wij de bloemen pas als jouw bestelmail binnen is. Daarna gaan we deze bloemen samenstellen , inpakken en geven we deze mee aan de pakketdienst. Je kunt je voorstellen dat dit proces niet sneller kan. Ons motto is direct van Veiling naar Vaas

Kan ik aangeven hoe laat ik de Smile Flowers wil laten bezorgen?

We bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dit doen wij in samenwerking met lokale pakket diensten.Daarom kunnen wij helaas geen rekening houden met voorkeuren voor een specifieke bezorgtijd.

Kan ik Smile Flowers iedere week laten bezorgen?

Jazeker! Het is natuurlijk een fantastisch cadeau om iedere week bloemen te laten leveren bij je vader,moeder,buur,vriend, vriendin..jarigejob…etc Je kunt er ook voor kiezen om jezelf iedere week een mooie bos te schenken Stuur een mail naar info@smileflowers.nl voor een abonnement en ontvang een leuk welkomstcadeau.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

We hebben geprobeerd met deze FAQ lijst zoveel mogelijk je vragen te kunnen beantwoorden. Mocht hij er niet tussen staan kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@smileflowers.nl of een whatsapp te sturen naar 06-25591299 en we zullen binnen 24 uur je vraag beantwoorden.

Hoe lang staan de bloemen van Smile Flowers?

De bloemen die wij gebruiken komen direct bij de veiling vandaan. Dit houdt in dat onze bloemen vers van het veld of uit de kas komen en daardoor langer blijven staan. De houdbaarheid van de bloemen verschilt echter wel per bloemsoort. Gemiddeld staan de bloemen wel 7 tot 10 dagen! Ook vind je op de website verzorgingstips over hoe je je bloemen nog langer mooi kunt houden!

Hoe kan ik meedoen met een workshop?

Kijk voor de data’s bij het kopje wokshops of er bij jou in de buurt een workshop is. Maar wat je zelf kunt doen is dat je zelf een workshop groep verzameld! Je kunt met minimaal 10 en maximaal 15 mensen een workshop meedoen en geef de hoeveelheid mensen door op info@smileflowers.nl en wij gaan er een fantastische workshop van maken.

Wat is het formaat van de vaas?

De vaas is 25 cm hoog, heeft een diameter van 18 cm en de hals is 11,5 cm breed. De vaas is dus danig uitgezocht dat de bloemen er mooi in uitkomen.